Gratis proeflessen

De complete lessenserie van periode 1, niveau vmbo-bk, vmbo-kgt en havo/vwo, staan nu voor je klaar. Meld je via bovenstaande knop aan en je krijgt direct toegang via je eigen proeflesaccount. Naast toegang tot de lessen van Wired krijg je ook gratis toegang tot de adaptieve grammar app.

De lessen van vwo verschijnen in het najaar van 2018. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Wired en ontvang automatisch bericht alsĀ er nieuwe gratis proeflessen beschikbaar zijn.

Aan de slag met je leerlingen

Wil je Wired ook uitproberen met je klas en gebruikmaken van de functionaliteiten: klassenbeheer, planning en resultaten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zorgen ervoor dat je leerlingen kunnen inloggen in de lesomgeving en ook zij aan de slag kunnen met de lessen en digitale verwerkingsmaterialen van periode 1. Contact opnemen kan via:

We komen graag bij je langs

Wil je meer weten over de methode of weten hoe je alles uit de proeflessen en leeromgeving van Wired haalt? We komen graag langs om al je vragen te beantwoorden tijdens een uitgebreide workshop bij jou op school.