We ontwikkelen Wired in co-creatie met leerlingen en docenten.

Topic Spider-Man leerjaar 2

Voor de eerste topic van leerjaar 2 zijn we op zoek naar docenten Engels die de lessen van Spider-Man willen uitproberen. Ben jij docent Engels in het vmbo en vind je het leuk om met ons mee te denken? Meld je dan aan voor de co-creatie van topic Spider-Man niveau vmbo-kgt leerjaar 2.

Wat houdt co-creatie in?

Je krijgt gratis toegang tot de lesomgeving van Wired en gaat vanaf begin maart aan de slag met de 10 lessen van Spider-Man. Alle 13 lessen observeren wij in de klas. – Wat doet de stof met de leerlingen? Wanneer gaan leerlingen op het puntje van hun stoel zitten? Wanneer haken ze af? Wat gebeurt er met de docent? Met zijn/haar rol in de klas? – Na deze periode evalueren we de lessen met de docent en leerlingen en bespreken we wat we moeten aanpassen aan het lesmateriaal zodat het nog beter aansluit bij de wensen van docenten en leerlingen.

Interesse?

Wil je meer informatie over co-creatie, over de inhoud van de lessen of ben je ge├»nteresseerd om met ons aan de slag te gaan? Neem dan contact op met Merel Hoefs: merel.hoefs@blink.nl.

Nieuws