Komend schooljaar richten we ons o.a. op de ontwikkeling en co-creatie van het lesmateriaal voor vwo. We vinden het belangrijk dat het materiaal en de lessen goed getest worden in vwo-klassen zodat we op de hoogte zijn van waar de leerlingen en docenten behoefte aan hebben. – Hoe reageren de leerlingen op het materiaal? Zijn ze gemotiveerd? Worden ze voldoende uitgedaagd? Is het niveau goed? Wat gebeurt er met de rol van de docent in de klas? –┬á

Wat houdt het in?
Jij en je leerlingen krijgen het gehele schooljaar gratis toegang tot de digitale lesomgeving en alle lesmaterialen van Wired (inclusief toetsen). In schooljaar 2018-2019 (of een deel daarvan) gaan jullie aan de slag met de lessen van Wired, niveau vwo – leerjaar 1. Wij komen zoveel mogelijk lessen observeren in de klas. Na iedere periode evalueren we de lessen en bespreken we wat er aangepast moet worden zodat het materiaal nog beter aansluit bij jullie behoeften.

Interesse?
Heb je vragen of ben je geïnteresseerd om met ons aan de slag te gaan? Neem dan contact op met Merel Hoefs: merel.hoefs@blink.nl.