Selecteer een niveau

Digibordlessen

Een samenvatting van de eerste drie digibordlessen van JFK: Samen met je leerlingen bekijk je een authentiek filmpje van de moord op JFK, jullie onderzoeken de FBI files van drie verdachten en je leerlingen worden voorbereid op de taaltaak die zij gaan voltooien.

Exercises

Individuele leerlingopdrachten ter voorbereiding op het uitvoeren van de taaltaak. Leerlingen oefenen o.a. met het interviewen van verdachten en de benodigde grammatica (was en were, de past simple, en woordvolgorde (place before time).

Task

Zelfstandig, in tweetallen of in groepjes werken je leerlingen aan de taaltaak: de moord op JFK onderzoeken en een FBI report schrijven.

Reading

Individuele leesopdrachten: leerlingen werken zelfstandig aan digitale leesopdrachten. Deze opdrachten sluiten aan op de ERK-leerdoelen en staan los van het onderwerp in de topic.

Listening

Individuele luisteropdrachten: leerlingen werken zelfstandig aan een digitale luisteropdrachten. Deze opdrachten sluiten aan op de ERK-leerdoelen en staan los van het onderwerp in de topic.

Zichtzending leerwerkboek aanvragen

Het leerlingmateriaal van Wired is ook handig gebundeld in een leerwerkboek. Hierin vind je onder meer words, worksheets, extra reading en een rubric. Wil je een leerwerkboek inzien, vraag een gratis zichtexemplaar aan.