Wil jij samen met (vak)collega’s in gesprek over het vak Engels? Kom dan op 19 maart 2019 naar Amersfoort voor de regiobijeenkomst Engels. Het Trivium College en Wired nodigen je van harte uit voor deze middag.

Tijdens deze bijeenkomst, waar iedere docent Engels van harte welkom is, staat het gesprek over het vak Engels centraal. Met informatie over nieuwe (vak)didactische inzichten en ideeën om naar je lessen te vertalen. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor het uitwisselen van ervaringen.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk.

Programma

15.30 Ontvangst
15.45 Plenaire opening
16.00 Workshop 1 – De beste les met de Grote Zes
Met de beginselen van de “Big Six” van het Amerikaanse Institute of Education Sciences zorg je voor effectieve lessen. In deze workshop ontdek je wat de zes fundamenten van de Grote Zes zijn en hoe je daar een persoonlijke draai aan kunt geven. Het gaat vooral over goed doordachte en uitgebalanceerde interactie in de klas.
17.00 Pauze met hapje en drankje
17.30 Workshop 2 – Natuurlijk Engels in de klas
Een kijkje in de keuken van leergangontwikkelaars. Hoe zorgen wij ervoor dat het oefenmateriaal in Wired, en met name in de grammar app, natuurlijke taal bevat? Je doet een korte quiz die de boel op scherp zet en je krijgt een reeks tips voor het zoeken (en vinden) van natuurlijk Engels. Ook heel handig als je je eigen lesmateriaal of toetsen maakt.
18.00 Uitwisselen ervaringen
18.30 Afsluiting