Ruth van Eenennaam

Ambassadeur

Ik werk sinds 1 januari 2017 bij Blink. Ik ben gestart als Coördinator Partnerscholen. Na 10 jaar Engelse les geven zat ik nu achterin de klas en observeerde ik hoe Wired in de praktijk werkt. Mijn observaties koppelde ik terug aan het inhoudelijke team en na goede evaluaties werden de lessen aangepast. Je kunt je wel voorstellen dat het geweldig is om te zien dat een les daarna helemaal verloopt zoals gehoopt.

Na één jaar heb ik de overstap gemaakt naar de functie van ambassadeur voor Wired. De ambassadeur kent de methode heel goed, weet hoe de methode werkt in de praktijk en gaat op stap om presentaties te geven op scholen. Ik vind het heerlijk om met docenten in gesprek te gaan en te achterhalen wat zij willen, verwachten en wat zij nog missen in methodes. Om daarna samen te kijken wat bij de school past, zodat ze een goede methode hebben om mee te werken.

Ik ben erg nieuwsgierig aangelegd en dus altijd benieuwd naar de scholen en docenten die ik ga bezoeken en leren kennen.

Ik voel me thuis in het Wired team. Ik werk met iedereen samen, hierdoor leren we elkaar heel goed kennen. Dit herken ik vanuit mijn topsport verleden. Als volleybalster werkte ik ook een team, ieder heeft zijn eigen taak en samen kom je tot successen. In dit team is het niet anders, iedereen heeft zijn eigen specialisme en als je daar goed gebruik van maakt kun je samen veel bereiken.