Vera de Best

Methode Marketeer

Als marketeer zorg ik ervoor dat zoveel mogelijk scholen weten wat Wired is, dat docenten Engels weten hoe de methode werkt en dat zij de methode in kunnen zien en uit kunnen proberen. Ook het organiseren van ‘events’ en het onderhouden van deze website behoren o.a. tot mijn werkzaamheden.

Om de communicatie naar docenten Engels te kunnen verzorgen vind ik het essentieel om te weten wat er speelt in de school, in de klas en bij de docent. Daarom ben ik naast op ons kantoor in Den Bosch ook vaak in de scholen te vinden. Dat ik op mijn vingers word getikt als ik te lang niet achterin de klas heb gezeten vind ik leuk aan Blink. We houden elkaar scherp en de realiteit in de klas  houdt mij scherp.

Op de foto zie je het fotoboek van mijn reis naar Australië. Ik geniet enorm van de natuur, de vrijheid en het avontuur, maar voornamelijk van het in contact komen met andere culturen. Op reis merk je voortdurend het belang van het spreken van een wereldtaal als Engels en door er veel aan blootgesteld te worden leer ik het snelst.